Door zijn ligging kan je de ganse dag van de zon genieten

Smaakvol en aangenaam ingericht

te huur aan zee, appartement aan zee te huur

Na een mooie dag kan u genieten van de comfortabele matrassen

8
3
1

Vakantieappartement

Dit vakantieappartement is gecreëerd voor mensen die op zoek zijn naar een unieke beleving, comfort en luxe aan de Belgische kust. Kortom, het is een uitstekende plaats om met familie van quality time te genieten of in alle rust te onthaasten met adembenemend zicht op de jachthaven van Blankenberge. 

Een ideale plaats die garant staat voor een onvergetelijk verblijf aan zee! 

Havenzicht en zeezicht

Vanuit het vakantieappartement heeft u een schitterend frontaal zicht op de jachthaven en de polders van Blankenberge. Hier zit u op de eerste rij om te genieten van het havenspektakel.

En vanop het terras heeft u ook zijdelings zeezicht!

 

Exclusieve ligging

Dit appartement aan zee heeft een absolute topligging aan de charmante jachthaven van Blankenberge met haar maritieme sfeer en zonnige terrasjes die het hele jaar door open zijn en u zeker zullen weten te bekoren

Het rustige gedeelte van de zeedijk en het strand ligt om de hoek. 

 

Zonnig terras

Het vakantieappartement is zuidgerichtBij mooi weer kan u aangenaam vertoeven op het zonnige terras van het vroege voorjaar tot het late najaar. De temperatuur met de zeedijk scheelt soms enkele graden! 

 

Comfort en luxe

Dit appartement is luxueus en smaakvol ingericht met het oog op comfort van onze gasten. U heeft hier o.a. gratis internet, vaatwasser, WII met spelletjes voor de kinderen, sfeerverlichting, ...   

 

De beste referenties zijn klanten die terugkomen

Meer dan 70% van onze gasten komen terug. We zijn ervan overtuigd dat als u dit appartement eens gehuurd heeft dan zal u zeker terugkeren! 

 

Nieuwsbrief voor meer tips en promo

 

Contact

 

Ligging

Residentie Ann

Franchommelaan 6
8370 Blankenberge 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.